Η Εταιρεία

Νέες Τεχνολογίες. Award Winning Software.

Η LEFTEROS έχει αντιμετωπίσει με επάρκεια πολλά προβλήματα με σεβασμό στην επένδυση και στον στόχο του πελάτη.

Καλύπτουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας τόσο σε επίπεδο υποστήριξης όσο και σε προμήθεια και εγκατάσταση της λύσης που επιθυμείτε.

Αξιόλογες Σημειώσεις

1.

Εάν για εσάς η υποστήριξη παίζει καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία της επιχείρησής σας και πραγματικά έχετε πρόβλημα με την λύση μου μόλις εγκαταστήσατε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

2.
Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών σε κάθε μηχανογραφική εγκατάσταση, είτε αφορά ένα απλό τοπικό δίκτυο ή ένα πολυσύνθετο σε όλη την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή μητροπολιτικό δίκτυο.

3.

Οι λύσεις μας καθορίζονται από την νέα τεχνολογία, την πραγματική ανάγκη της επιχείρησης και από τον προβλεπόμενο προϋπολογισμό της. Οι λύσεις μας διαρκούν περισσότερο, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο στην επιχείρησή σας, γιατί η προληπτική συντήρησή μας δεν παύει να είναι ουσιαστική σε όλη την διάρκεια της ζωής της.

4.

Στον δικτυακό μας τόπο θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας, και είμαστε στη διάθεσή σας για να αναλύσουμε και να υλοποιήσουμε την δική σας επιχειρηματική ανάγκη.